Comfortabel en veilig wonen en werken.
U staat s ochtends op in een aangenaam warm huis. In de keuken wordt warm water getapt zonder dat de kinderen onder de douche er iets van merken, en als u na een lange dag in de avond weer thuis komt is het huis weer comfortabel opgewarmd. Het lijkt een sprookje, maar comfort is in diverse variaties te verkrijgen en daardoor voor iedereen toegankelijk. Comfortabel en veilig wonen hoeft ook niet direct duurder te zijn, een juiste en onderhouden installatie biedt u een aangenaam en veilig comfort. En over de techniek hoeft u zich geen zorgen te maken, dat hebben wij al voor u gedaan. Want wij als totaal installateur geven u het juiste advies voor AL uw installaties.

Het voordeel van periodiek onderhoud.
Preventief onderhoud van technische installaties is van groot belang voor de levensduur ervan. Behalve het hart van uw installatie, de warmtebron, zijn ook de radiatoren, convectoren, vloerverwarming en regelingen essentieel. De oudere woningen hebben vaak nog een gashaard, gasgeiser of een gasboiler, ook deze installaties hebben regelmatig onderhoud nodig. Preventief onderhoud voorkomt veel ellende en hoge rekeningen achteraf. Met het inschakelen van vakmensen (STERKIN erkend) heeft u gegarandeerd langer plezier van uw installatie, bovendien is een goed afgestelde installatie energiezuiniger, veiliger en goed voor het milieu.

0-Beurt.
Om opgenomen te kunnen worden in het contractsysteem is onze enigste voorwaarde dat het toestel middels een opstart(grote) beurt volgens fabrieksvoorschriften wordt gecontroleerd. Tevens word tijdens deze 0-beurt de aangekoppelde installatie opgenomen, gecontroleerd op de juiste werking en lekkages, En indien aanwezig de gasbinneninstallatie afgeperst. Voor deze eerste werkzaamheden reserveren wij vast een blokperiode van 2 uur per installatie welke wij achteraf volgens een regieprijs met verbruikte materialen en voorrijkosten contant/pin met U afrekenen.

Indien blijkt dat een aantal zaken niet in orde zijn zal de monteur met u ter plaatse overleggen of de reparatie direct of in een vervolgbezoek uitgevoerd zal worden.

Pas hierna ontvangt u van ons een aanbieding voor een contract voor het toestel.

Wij onderhouden ALLE MERKEN EN TYPES toestellen.

Wij zijn Premium dealer van NEFIT, REMEHA en Select dealer van ATAG. Van deze merken hebben we de meeste onderdelen op voorraad. Voor de overige merken maken wij gebruik van de toeleveranciers in onze omgeving of landelijk.

Onderhoudscontract.
Met een onderhoudscontract van KastoService bent u verzekerd van comfortabel en veilig wonen. Het contract bestaat uit een periodiek onderhoud eens per jaar aan de toestel(len) in het contract volgens fabrieksvoorschriften. U betaald pas achteraf (binnen 14dagen) voor de uitvoering van het onderhoudsbezoek en heeft dan 365 dagen toegang tot onze servicedienst. Voor het gebruik van deze dienst betaald u vooraf niets. Bij een tussentijds bezoek worden geen voorrijkosten berekend. Reparaties groter dan 150 euro Inclusief 21% BTW overlegd onze monteur eerst met u of de investering verstandig is. En het is per maand opzegbaar.

Wanneer uitvoeren. 
Vooraf maken wij een afspraak (telefonisch, afspraakkaart of per mail) met u op datum en tijd zodat u tijdig weet wanneer we bij u komen voor het onderhoud.

Prijsindicatie 2017.
Voor een eenvoudige HR-COMBIKETEL kost het contract 69,25 Inclusief 21% BTW.  Dit is inclusief voorrijkosten, maar exclusief gebruikte materialen. Deze prijs is geldig voor alle adressen liggende in het gebied tussen Waalwijk, Tilburg, Breda en Zevenbergen.

Bent u geinteresseerd  in een aanbieding op maat ?
Neem dan hier contact met ons op voor de exacte informatie betreffende prijzen of het maken van een afspraak. Gelieve in uw bericht melding te maken van het merk en type van uw huidige toestellen. Wij adviseren/wensen bij ingewikkelde systemen een vrijblijvend bezoek op locatie.